За нас

Дейността на ШАНС-ПАСКАЛЕВИ ООД е насочена изключително към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата и най-дребните аксесоари.

Търговска верига ШАНС-ПАСКАЛЕВИ включва 3 склада и 6 магазина в Ямбол. В нашите обекти ще Ви посрещнат с отлично обслужване и ще Ви предложат специални оферти за строители, инвеститори, хотелиери и търговци.

Търговска верига ШАНС-ПАСКАЛЕВИ е официален представител на всички български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура. Фирмата заема водещи позиции в търговията с душ кабини, вани и аксесоари.

Търговска верига ШАНС-ПАСКАЛЕВИ е директен вносител на стенна и подова керамика и обзавеждане за баня от Италия, Испания, Турция и Китай.

Стратегията и ценовата политика на ШАНС-ПАСКАЛЕВИ са насочени към една главна цел: Да осигурят на Вас, нашите клиенти, възможността да избирате от най-широка гама продукти и то при най-изгодните за Вас финансови условия. Нашият стремеж е да Ви бъдем максимално полезни като осигурим не само доставката на продуктите, но и цялостна консултация, компютърно проектиране и визуализация на бъдещите обекти. Със своята коректност, отлични цени и навременни доставки фирма Сико спечели доверието на големи строителни фирми, държавни институции и частни инвеститори.

Оставаме на Ваше разположение за да отговорим на всяко конкретно запитване, да Ви запознаем подробно с всички предлагани от нас продукти и да обсъдим възможностите за бъдещо сътрудничество. 
Начало За нас