Новини

Roca получи наградата Design Plus на международното изложение ISH 09, Франкфурт, Германия
Концепцията W+W на roca е отличена за нейния новаторски и устойчив дизайн


На 10 март 2009 г., Roca, световен лидер в областта на дизайна, производството и продажбата на цялостни решения за обзавеждане за баня, получи наградата Design Plus. Отличието бе връчено на компанията на международното изложение ISH във Франкфурт, Германия за представената уникална концепция W+W (умивалник + тоалетна).

продължава>

 
НОВОСТИ РОКА БЪЛГАРИЯ 2009


За четвърта поредна година Рока България АД ще представи новите за българския пазар решения за баня от марките Roca, Laufen и Fayans. На официалното събитие, което ще се състои на 9 юни в обновения корпоративен изложбен център ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ, са поканени партньори на компанията от дистрибуторската мрежа, архитекти и интериорни дизайнери.

продължава>

 

ТЕРАЗИД Standart


Сух продукт на база цимент за приготвяне на лепилен разтвор за полагане на фаянс, теракота и гранитогрес, с гладка или профилирана обратна..
.
 

На 9 юни за четвърта поредна година РОКА БЪЛГАРИЯ показа нова продуктова гама в обновената си зала Експо Баня София на бул.Мария Луиза 16.

продължава>

 

НОВ ПРОДУКТ НА „ТЕРАЗИД” ЕООД НАМАЛЯВАТ ВЛАГАТА ДО 50%
Химически влагоуловител в полза на домакинствата пусна на пазара водещият производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид” ЕООД. Продуктът се отличава с голяма ефективност, като отнема излишната влагата в помещенията до здравословното ниво от 50%-60% и в същото време предотвратява появата на плесен, мухъл и неприятни миризми.

продължава>

 
Още статии...
Начало Новини